FLEXTRANSFER

Met flextransferdruk tillen wij het drukken naar een hoger niveau. De ideale oplossing voor wie per persoon een ontwerp op maat nodig heeft, bijvoorbeeld voor sportkleding met rugnummers en namen. Ook een soepel vallende en comfortabele sportoutfit waarop toch meerdere gekleurde logo’s staan, is mogelijk. Of gaat het om de combinatie van een bedrijfslogo en naam op gepersonaliseerde werkkleding? Flextransferdruk biedt de oplossing met topkwaliteit in scherpte en kleur op praktisch elk soort textiel, zonder relatief hoge productiekosten. Zelfs bij een oplage die te klein is voor zeefdruk en te groot voor DTG-printing.

Transferdruk

Jij wilt dat jouw relatief kleine bestelling snel en tegen een aantrekkelijke prijs bedrukt wordt. Bijvoorbeeld als je regelmatig extra kleding nodig hebt voor nieuwe leden of medewerkers. Dat kan bij De Zeefdrukfabriek dankzij transferdruk. Deze techniek voorkomt dat we het hele zeefdrukproces moeten opstarten waardoor relatief hoge opstartkosten wegvallen.


BORDUREN kleding & badges

Wist je dat een borduursel kwalitatief zo sterk is, dat het in de meeste gevallen het textiel overleeft? Dan weet je ook het de ideale oplossing is voor kleding die vaak en heet gewassen moet worden, zoals werkkleding in de horeca of zorg. Bovendien draagt een geborduurd logo bij aan een luxueuze en kwaliteitsvolle uitstraling. Zo kom je goed voor de dag.


Wij kunnen uw kleding laten voorzien van borduringen maar ook kunnen wij lossen badges of emblemen leveren welke middels een lijmlaag of vaststikken op uw kleding, tassen of gewichtvesten gemaakt kunnen worden.ZEEFDRUK

Zeefdruk is nog steeds de meest veelzijdige en hoog kwalitatieve optie voor het bedrukken van je kleding

We gebruiken deze techniek voor kleine en grote oplages. Voor iedere aparte kleur in je ontwerp moet een afzonderlijk druksjabloon ( zeefraam ) vervaardigd worden. het bedrukken van kleine hoeveelheden textiel is mogelijk wanneer niet te veel kleuren gedrukt hoeven te worden.

Wij zullen altijd voor de beste optie kiezen die past bij jou stijl, toepassing en budget. Het is dus niet nodig om al voorkennis te hebben over het drukken of de kleding om je creatieve ideeën aan ons toe te vertrouwen.

Voor degenen die tóch graag meer willen weten: met plezier informeren we je over de onze verschillende zeefdruk stylen. Speciale kleur effecten als metallic, fluor, goud en zilver zijn mogelijk. Zeefdruk kan een ongelimiteerd aantal kleuren en schakeringen reproduceren.

FULL COLOR PRINTING

Digitaal printen op textiel (ook wel Direct to garment- of DTG-printing genoemd) is een nieuwe en opkomende druktechniek. Met digitaal textiel printen kunnen fotografische afbeeldingen van hoge resolutie (600DPI) direct op bepaalde kleding geprint worden. De helderheid en scherpte van de afbeelding is niet te evenaren met andere druktechnieken. Digitaal printen op textiel leent zich uitstekend voor foto's met veel detail en logo's met verloopjes.

De digitale printers voor textiel werken bijna hetzelfde als normale printers. De inktkoppen bewegen heen en weer over de kleding en plaatsen druppeltjes die een afbeelding vormen. Een digitale afbeelding van goede kwaliteit wordt omgezet tot een afdruk op textiel van dezelfde kwaliteit.